Incetare colaborare NetBet

NetBet este una din putinele case de pariuri online acreditate sa functioneze legal in Romania. Dupa cum bine stiti multe case de pariuri online isi fac promovarea inclusiv pe site-uri detinute de diverse persoane. Promovarea se face pe baza unei “sponzorizari” a site-ului care promoveaza casa de pariuri respectiva, cum este cazul nostru, NetBet.

Aceasta colaborare este de cele mai multe ori benefica pentru ambele parti cu conditia sa exsite respect reciproc si intelegere intre cele doua parti si in plus fiecare dintre cele doua parti sa-si dea silinta in a o sprijinii pe cealalta pentru cele mai bune rezultate. Cand una din parti incepe sa nu-si mai dea tot interesul in a acorda sprijin cum trebuie, evident incep sa apara divergentele care daca nu se solutioneaza se ajunge intr-un final la incetarea colaborarii cum, din pacate, este si in cazul nostru cu partenerul NetBet.

Site-ul nostru a acordat tot sprijiul celor de la NetBet in privinta promovarii si sustinerii, dar se pare ca la un punct aceasta casa de pariuri online acreditata in Romania a incetat sa ne mai acorde sprijin in anumite demersuri necesare pentru o buna colaborare in contextul actual al pietei pariurilor online de la noi din tara.

Cum o colaborare presupune sprijin reciproc si in cazul nostru cu NetBet nu s-a mai indeplinit, am decis sa incetam colaborarea cu NetBet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + eleven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.