PONTUL VIP

Credem ca stiti seminificatia Pontului VIP si nu ne vom mai apuca sa va dam difinitia acestuia. Tot ce va putem spune este ca Pontul VIP furnizat de echipa ULTRASBETS.RO contine cea mai buna predictie oferita de tipsterii nostri aproape zilnic. Spre deosebire de celelalte predictii care le regasiti zilnic in mod gratuit in cadrul postarii obisnuite, aceasta predictie va fi publicata doar sub forma unui indicativ cu ora pana la care puteti intra in posesia ei.

Cel mai probabil va asteptati ca pentru Pontul VIP sa va cerem o suma de bani sau o forma sau alta, asa cum se intampla pe multe site-uri care pretind ca detin un asemena pont si are o cota pe care daca pariati, va imbogatiti.Ei bine, va spunem ca va inselati in aceasta privinta.

Dorim sa reinventam modalitatea prin care puteti sa obtineti acest Pont VIP deoarece gasirea lui zilnica de catre echipa noastra necesita timp dedicat si destul de multa munca. Chiar daca acesta nu va fi zilnic castigator, cum se asteapta multi pariori care pretind ca stiu sa joace la pariuri, pentru a intra in posesia lui va rugam sa acordati undeva pana in 10 minute si sa indepliniti 3 task-uri, job-uri sau cum vreti voi sa le numiti, pentru noi. Iata ce trebuie sa faceti.

Task-ul 1: pentru inceput dati un click pe link-ul de mai jos, iar dupa ce se va deschide o pagina de internet ce contine un site PTC (platit pentru click) asteptati pana sa incarca in intregime, iar apoi o puteti inchide si cu aceasta ocazie veti avea o treime din conditiile pentru Pontul VIP, indeplinita.

Link 1: http://www.PaidToClick.in/index.php?ref=silver202008

Task-ul 2: este tot unul legat de un site din categoria PTC, doar ca la acesta trebuie sa va creati cont AICI. Apoi de fiecare data cand doriti Pontul VIP dati click pe cele 4 reclame portocalii care se regesc in contul vostru si sunt active odata la 24 de ore. Mai jos veti avea o imagine de ansamblu cu cele 4 reclame pe care trebuie sa dati click dupa ce va autentificati in contul vostru:

4xneobux

Link 2: https://www.neobux.com/?r=silver20

Task-ul 3: ramanem tot in lumea PTC-urilor si va invitam sa va faceti cont AICI pentru a indeplinii si al 3-lea task necesar pentru a va trimite pe mail Pontul VIP. La acest site de PTC trebuie sa dati cel putin 10 click-uri pe reclamele afisate zilnic. Mai jos aveti o imagine cu reclamele de care le gasiti zilnic pe acest site.

10xclicksense

Link 3: http://www.clixsense.com/?4057773

IMPORTANT!!!

Asigura-te ca ai indeplint toate aceste 3 task-uri inanite de inceperea meciului ce se ascunde sub denumirea Pontul VIP si trminite-ne un mail pe adresa ultrasbet.info@yahoo.com cu titlul “Doresc Pontul VIP”, iar unul din membrii echipei noastre iti va trimite pontul imediat.

Vrei sa devii mai profitabil la pariuri, nu mai sta pe ganduri si solicita Pontul VIP!!!

Share