Sinteza Campionatul Modial Brazilia 2014

Au trecut doua ziile de cand Campionatul Modial Brazilia 2014 s-a incheiat. Nu stiu cum a fost pentru voi, insa pentru echipa ULTRASBETS.RO a fost unul profitabil cel puntin din punct de vedere al pariurilor sportive. Cum noi avem doi parteneri care momentan sponsorizeaza site-ul, am decis sa mergem in paralel cu doua proiecte de pariere, unul cu miza flat si unul cu miza sistemului de pariere folosit pe site la celelalte categorii. Astfel, va vom prezenta mai jos un tabel in care veti observa diferenta dintre cele doua sisteme de mize din dorinta de a va demonstra care este mai profitabil. Ca si idee in tabel vom colora cu verde deschis mizele, castigurile si profiturile cu sistemul flat, cu verde inchis vor fi mizele, castigurile si profiturile cu sistemul de pariere 2 din 6. Alaturi de aceste culori am mai folosit rosu pentru pariurile pierdute si portocaliu pentru pariurile returnate.

Campionatul Mondial Brazilia 2014

Campionatul Mondial Brazilia 2014

Rugamintea noastra este sa studiati cu atentie cele doua tabele si sa comparati cele doua metode de pariere. Dupa ce a-ti facut acest lucru e bine sa va ganditi ce vi se potriveste mai bine ca si modaliate de pariere. Este indicat sa pariati dupa o anume schema pentru a diminua pierderile si a nu ajunge la faliment mai repede decat estimati. Ideal este sa nu ajungeti la faliment, ci sa obtineti profit. Noi am comparat cele doua sisteme de mize pentru a va prezenta diferenta de randament dintre ele si de castig. Depinde de fiecare de ce sume dispune pentru pariere si ce castiguri se asteapta sa obtina.

Echipa ULTRASBETS.RO spera ca articolul va va fi de folos si totodata va multumeste pentru amabilitea voastra de a ne vizita!!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.