Sistem pariuri hochei

“Sistem pariuri hochei” este un articol ce doreste sa dezvaluie cititorilor o varianta de pariere pe hochei care sa va ajute in activitatea de parior profesionist sau amator. Dupa cum bine stiti ghicirea unui rezultat la hochei nu este asa dificila precum la fotbal, plus ca la hochei anumite evenimente in timpul partidelor sunt ceva mai previzbile decat la fotbal si ca atare sunt sanse mai mari sa ghicim un rezultat.

sistem pariuri hochei2In plus fata de alte sporturi la hochei datele statistice ne sunt de ajutor intr-o proportie mai mare formandu-se anumite tertipuri ce ne pot fi de folos daca le aplicam cu un “Sistem pariuri hochei”. Pentru a creste eficienta unui “Sistem pariuri hochei” este necear sa-l imbinam cu o strategie de pariere care se observa cel mai adesea din datele statistice. Acest “Sistem pariuri hochei” se poate aplica pe mai multe ligi de hochei care respecta cam acelasi tipar in privinta statisticii anumitor rezultate. Pentru a trece de la general la particular si cu exemple ne vom axa pe un anume tip de pronostic care este intalnit destul de des in partidele de hochei. Este vorba de pariu pe victorie la timp regulamentar. De ce am ales acest tip de pronostic se va intelege abia dupa ce vom prezenta “Sistem pariuri hochei”. De asemenea acest tip de pariu are o cota buna in acest sport in special la echipele clasate pe locurile 2-5 din campionat, iar aceste echipe au destul de rar serii de infrangeri mai mari de 5-6 partide consecutive, aspect ce se incadreaza in tiparul sistemului.

Sistemul de pariuri hochei are la baza conceptul sistmului 2 din 6, la care au fost aduse cateva modificari dupa cum urmeaza:

– se folosesc 8 mize predeterminate: X, 2X, 3X, 5X, 8.5 X, 14X, 23X si 39X ( unde X, este miza initiala pe care si-o stabileste fiecare in functe de bankroll);

– mizele se alterneaza in functie de “pariu castigat” sau “pariu pierdut”, daca nu se realizeaza profit dupa primii doi pasi.

Cel mai simplu vom intelege “Sistem pariuri hochei” daca vom parcurge un mic exemplu de functionare al acestuia.

Pasul 1: aleg o miza initiala usora adica 10 unitati; daca pariul este castigator, incepem o noua serie, daca nu trecem la pasul 2;

Pasul 2: plasam pariul cu miza a doua a seriei; daca pariul este castigator se realizeaza profit si se poate incepe o noua serie, in caz contrar trecem la pasul 3;

Pasul 3: ajungem la miza a 3-a din serie, adica 30 unitati; daca pierdem vom miza 50 de unitati, daca vom castiga ne intoarcem la miza de la pasul 2 si de aici intram in acest ciclu de mize “sus/jos” pana realizam profit si incepem o noua serie.

In general pentru a obtine profit cu “Sistem pariuri hochei” trebuie sa avem un procent de pariuri castigate de aproximativ 36%, dar din experienta va spunem ca se poate realiza profit si cu un procent mai mic de pariuri castigate, chiar de 22% in cazul in care vom castiga doar ultimele doua pariuri din cele 8 predeterminate ale seriei.

Vom exemplifica in cifre acest sistmem cu ajutorul unei mize initiale de 100 de unitati. Rezultatul arata precum tabelul de mai jos:

sistem pariuri hochei

Acest “sistem pariuri hochei” ne garanteaza un profit de 109 unitati la un procent de castig de 37.5% din pariuri.

De retinut: Un avantaj major al acestui sistem tine de seria de pana la 7 pariuri consecutive care le poti pierde si se adreseaza inclusiv pariorilor ce au serii negaitve mai lungi

Share
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.