Sistemul 33% sau 2 din 6

STATATSistemul 33% sau 2 din 6 se refera la un sistem de pariere faorte simplu ce poate fi utilizat la pariurile single sau pariurile straight(cum li se mai spune). Banuiesc ca va intrebati ce si cum, de unde acest sistem de pariere. In primul rand va spun ca este un sistem arhicunoscut in lumea pariurilor si ca este, suprizator, folosit si de pariorii profesionisti, in special cand traverseaza o pasa de inspiratie mai slaba. Sa imi fie mai usor cu prezentarea lui, il voi numii pe scurt sistemul 2 din 6.

Exact cum scrie si in titul acestui sistem de parie, nu ai nevoie decat de 33% din pariuri sa fie castigatoare dintr-o serie de 6, cate implica acest sistem. Fiind un sistem in 6 pasi, vei stii de la inceput ca miza sa pariezi la fiecare pas. Sistemul 2 din 6 poate fi folosit cu succes cand se pariaza pe fotbal, basket, hochei si tenis.

Asa cum am spus sistemul functioneaza in baza unor mize predeterminate. Aceste mize se pot stabilii in functe de factorul X al sistemului care este retrezentat de prima miza a sistemului. Mizele pe care trebuie sa le folositi in cadrul sistemului sunt: X, 2X, 4X, 6X, 8X si 12,5X. Probabil va intrebati care este valoarea acelui X, ei bine, X este numarul fizic de unitati pe care alegeti sa-l aveti ca miza initiala a sistemului. Spre exemplu acesta poate fi, 5, 10, 15, etc numar de unitati. Noi vom folosii pe site ca si  miza de start in acest sistem valoarea de 10 unitati.

Sa mergem mai departe cu explicarea sistemului. Dupa stabilirea mizelor este necesar sa stim si cota la care acest sistem aduce castigurile optime. Aceasta cota are valoarea minima de 1.93, iar ca maxim puteti sa alegeti o valoare mai mare, dar nu mai mult de 3.50-4.00, intrucat sansele sa prindeti acele cote sunt destul de scazute. Este posibil ca pe site, noi sa propunem si coate mai mari, dar doar in cazul exceptionale. Trebuie sa retineti ca practicarea schemei pe cote mai mici de 1.93, atrage dupa sine alte calcule si alte mize pentru a avea castiguri optime.

Repet inca odata, nu ai nevoie sa castigi decat cel mult 2 meciuri din seria de 6 pentru a obtine profit si astfel poti inchide seria. Important este momentul din serie in care iti iese pariul castigator. Spre exemplu daca primul pariu castigator este in primii 3 pasi ai sistemului 2 din 6, veti observa ca se obtine profit si gata, se poate oprii seria si incepe una noua. In schimb daca primul pariu castigator apare la pasul 4 veti observa ca sunteti nevoiti sa mergi cu schema pana la final in cazul in care pasul 5 nu este castigator. Daca pasul 6 e castigator, atunci se fac exact cele doua paruri castigatoare din 6 si veti vedea ca seria se incheie cu profit. Sigur ca situatiile pot continua prin exemple, dar preferam sa le vedem direct in parctia aplicate de tipsterii nostrii pe site. Inainte de a incheia prezentarea sistemului, doresc sa va amintesc o serie de reguli ce trebuiesc respectate pentru a duce la bun sfarsit sistemul:

– pariati respectand mizele impuse de sistem: X, 2X, 4X, 6X, 8X si 12,5X;

– de indata ce obtineti profit, opriti seria si incepeti una noua;

– cand primul castig vine dupa pasul 3, va trebuii sa mergi cu seria pana la ultimul pas, asigurandu-te va vei castiga doua pariuri;

– daca nu ai castigat un pariu pana la pasul 5, accepta pierderile si incepe o noua serie;

– in cazul pierderii unei serii, ai pierdut doar 11% din bankroll-ul initial, astfel iti ramane inca 89% la dispozitie;

– respecta cota minima de 1.93 pentru rezultate optime;

– pariul singe este de baza pentru acest sistem, daca vrei sa pui mai multe evenimente sportive pe talonul de pariere, nu recomandam mai mult de doua intrucat peste doua evenimente scade considerabil sansa de castig.

Acest sistem va fi de baza pentru pariurile single propuse pe ultrasbets.

MULTA BAFTA!!!

Share
 •  

3 comments for “Sistemul 33% sau 2 din 6

 1. Luchian Valeriu
  July 10, 2016 at 12:21 pm

  Interesanta strategia.
  Poate nu am citit eu bine articolul, dar nu inteleg de unde rezulta ca in cazul pierderii unei serii am pierdut doar 11% din bankroll.
  Va multumesc si va urez bafta!

  • July 11, 2016 at 10:56 am

   Banca standard pe care un parior o aloca de obicei este de 1000 unitati, iar conform money management se imparte in 4 parti egale, adica 250 unitati; daca stabilesti miza initiala cand folosesti acest sistem de 5 unitati si pierzi primele 5 pariuri consecutiv cand esti obligat sa accepti pierderea si sa incepi o noua serie, practic ai pierdut 105 unitati, deci din banca initiala calculat in procent aproape 11%; noi practicam aceasta schema in predictiile noastre, doar ca jucam doua meciuri pe bilet care in mare respecta conditia minica de cota pe fiecare din ele si ajungem la o cota medie de peste 3.00 aspect ce ne permite sa castigam doar o singura data in primii 5 pasi si sa evitam in mare masura pierderile; apoi daca traversam o perioada mai slaba in inspiratie trebuie sa ne gestionam seriile negative si aici intra in rol sistemele si schemele de pariuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.