SILVER20

Silver20

Va salut dragi vizitatori ai ultrasbets. In primul rand vrea sa ma prezint si apoi sa va spun cate ceva despre activitatea mea in zona pariurilor sportive.

Nume: Bogdan aka silver20

Varsta: 33 ani

Hobby: pariurile sportive

Nici nu cred ca eram la scoala cand am inceput sa prind pasiune fata de jocurile de noroc. Tot ce-mi amintesc la inceput este ca am plecat cu tata sa joace la loto si stiu ca m-a pus pe mine sa aleg din saculetul acela 3 numere pe care el sa le treaca pe talonul de joc. Intamplarea a facut sa fie castigator acel talon, iar eu fiind mic am prins drag de asemenea jocuri. A urmat o perioada in care aceasta pasiune a stat in umbra, dar care s-a reactivat odata cu trecerea prin perioada anilor de facultate.

Pornind de la acest punct am inceput sa ma interesez tot mai mult de fenomenul pariurilor sportive, sa fiu tot mai atras de aceasta disciplina a jocurilor de noroc. Am inceput ca toata lumea prin a fi membru cotinzant. La un punct, ca urmare a experientei acumulate, au inceput sa apara si castigurile, dar nu erau constante, per total ramanand la acelasi stadiu.

Vizitele tot mai dese la casele de pariuri m-au facut sa vad tot felul de caractere de pariori, pornind de la cei inraiti si cotizanti la greu si finalizand cu foarte putini parori care castigau constant. Nu de multe ori am incercat sa aflu care este secretul celor care castigau mereu, dar m-am lovit de aceiasi problema, in sensul ca fiecare parior is gaseste calea catre un castig din pariurile sportive.

Vazand ca exista si oameni care is fac un venit din asemenea activitati, mi-am pus ambitia de a devenii si eu un parior mai bun. Nu pot sa spun ca am reusit pe deplin in perioada imediat urmatoare, cert fiind faptul ca am inceput sa fac progrese.

Din timpul meu liber am alocat o portiune pentru a studia mai profund acest fenomen al pariurilor sportive si experienta mea in domeniu a inceput sa creasca. Fara sa-mi dau seama timpul a inceput sa treaca si acest studiu al meu s-a tranformat in pasiune pentru pariuri. Ca orice munca unde se depune efort, rezultatele pozitive incep sa apara. Incet-incet au inceput sa apara castiguri tot mai dese pe masura ce tehnicile de pariere si studiere a evenimentelor sportive s-au imbunatatit. Fara sa-mi dau seama mi-am cladit si o personalitate de parior pe care trebuie s-o imbin cu viata cotidiana pentru a avea un echilibru deplin.

In prezent consider ca sunt aproape de a face pasul catre pariorii care se bucura de castiguri constante din pariurile sportive. Detaliile despre tehnicile pe care le folosesc in pariurile pe care le efectuez se vor gasii daca navigati pe site si la celelalte sectiuni. Inainte de a incheia aceasta scurta prezentare a mea voi puncta cateva caracteristici ale stiului meu de pariere:

Specializare: pariul single

Discipline sportive: fotbal, hochei, baschet, handbal

Alte tipuri de pariuri: dubla zilei, biletul zilei (3 evenimente sportive)

In final va doresc multa bafta si stati alaturi de ultrasbets.ro pentru o experienta unica la pariurile sportive.

Share

2 comments for “SILVER20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.