IDEEA

Ultrasbets.ro a aparut din dorinta de a continua munca depusa pe doua site-uri de pariuri sportive care acum sunt istorie. Probabil va intrebati care sunt site-urile respective si ce fel de pariuri erau propuse. Sa le luam pe rand:

1. Betsclick.info un site care era gestionat de un admin al cauri pseudonim era silver20. Pe site se postau apoape zi de zii propuneri interesante si indraznete. Scopul pariurilor propuse era obtinerea de profit pe termen mediu si lung. Nu de multe ori avei impresia ca te uiti la un site un se pun numai pronosticuri slabe, dar la un calcul la final de luna, din toate pronosticurile postate, cu o miza si un sistem de pariere bine pus la punct ajungeai la un profit intre 20-35% din banca. In prezent adminul site-ului a decis sa faca parte din echipa Ultrasbets.ro.

2. Ultrasbets.info este al doilea site care isi pune in valoare ideile bune prin intermediul noului site: ultrasbets.ro. Suntem siguri ca va mai amintiti de adminul acelui site, George, care a imprsionat in prima etapa de viata a site-ului ultrabets.info, cand acesta venea cu propuneri de bilete din 3-4 meciuri in care cotele pe total bilet nu depaseau o cota de 3.50, dar care erau castigatoare cate 5-6 consecutiv. Apoi a urmat o perioada in care George nu a fost asa de inspirat ca atunci cand a pornit site-ul si, evident, au urmat criticile dure la adresa sa. Cum George este un baiat sensibil a renuntat a se mai ocupa de site si atunci a intervenit admin-ul de la Betsclick.info si a incercat sa continue ideea lui George, dar nu a reusit cu prea mult succes pentru ca numai George avea un fler aparte de a alege ponturile. Ulterior George a renuntat la site definitiv si silver20(Bogdan) a preluat controlul site-ului pentru a continua munca lui George. In prima faza nu a mers bine pe ideea lui George si ulterior a schimbat tipurile si modaliatile de pariere afisate pe Ultrasbets.info. Intr-un final actiunea s-a dovedit un succes in ciuda faptului ca George nu a mai revenit cu postari pe site.

Timp de 3 ani cele doua site-uri au functionat in paralel si fiecare in felul lui s-a bucurat de aprecieri si critici din partea vizitatorilor care nu au facut decat sa ajute constructiv. Acum betsclick.info si ultrasbets.info nu mai exista, in schimb din experienta lor si din dorinta adminilor s-a nascut ultrasbets.ro, un site ce va cumula partile bune ale celor doua in speranta ca va oferii vizitatorilor o experienta unica la pariuri sportive.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.