3 ani de activitate

Maiculita au trecut 3 ani de cand am aparut si noi pe internet. In fine sa va spunem cateva cuvinte despre acesti 3 ani care au trecut aproape fara sa ne dam seama.

Aparitia noastra a fost datorata a doi frati si tipsteri in acelasi timp care au dorit sa faca publice propriile pariuri in baza experinetei acumulate in acest domeniu si a proiectului lor de a demonstra lumii intregi ca se poate face un venit constant din pariuri sportive, dar nu este asa usor cum cred multi care se duc repede in cap la aceasta materie de baza din ABC-ul barbatului modern si dornic de un castig suplimentar facil.

Ei bine in teorie totul pare usor. Provocarile si probleme apar atunci cand coboram din teorie jos pe biletul de parire unde trebuie sa ne selectam cu atentie evenimentele aducatoare de castig. Va spunem noi din experienta si din ceea ce am publicat aici ca nu este usor nu degeaba doar 1% sau mai putin sunt adevaratii pariori care castiga si nu-si dezvaluie secretele.

La randul nostru prin priectul ULTRASBETS ne straduim sa ajungem in acesti 1% oameni ai planetei si dupa cum vedeti si voi nu este usor sa ajungi acolo. Practic ai nevoie de mult execitiu sa devii performant in aceasta materie greu de trecut de multi care incearca sa fie absolventi cu diploma in pariuri sportive.

Probabil doriti sa va spunem si ceva cifre atinse in acesti 3 ani, dar nu o vom face, lasandu-va sa luati la studiu pagjna cu pagina si articol cu articol site-ul nostru, poate asa mai invatati si voi ceva asa cum am invatat si noi si expus si pus in practica aici.

LA MUTI ANI ULTRABETS!!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.