Ne distram reloaded

Din ce in ce mai multi vizitatori insista sa punem cat mai multe din biletele castigatoare pe care echipa noastra le pariaza in afara proiectelor. O parte din voi chiar insista sa le punem inainte de inceperea partidelor, dar revenim din nou cu rugamintea sa intelegeti ca nu vom face acest lucru deoarece jucam zilnic asa ceva si nu vrem sa va influnentam in pariurile voastre si sa primim reclamatii aiurea.

Saptamana aceasta am ales sa va publicam doua bilete jucate de membrii echipei noastre si castigate, insa valoarea castigurilor, de data aceasta este din categoria celor modeste. Nu vom blura sub nicio forma elementele de verificare si sumele castigate din dorinta de a va arata ca sunt reale si nu pacalim lumea cum fac alte site-uri din aceasta nisa.

Primul bilet este jucat la Stanleybet si este miercuri cand a fost etapa intermediara in Premier League. Biletul contine toate partidele ce s-au disputat in acea zi. mai precis 6 solisti si 2 duble, toate castigatoare dupa finele celor 90 de minute.Mai jos aveti si dovada biletului:

Al doilea bilet prezentat azi a fost jucat chiar in ziua precedenta la Superbet pe unul din principiile pe care il aplicam si-n cadrul proiectelor. Acest bilet contine 3 partide al caror pronosticuri au fost peste 2.5 goluri. Doua dintre partidele de pe acest bilet au fost propuse si iesite castigatoare la “Dubla zilei 15.12.2016”, dar sub o alta forma. Mai jos aveti biletul si verificarea acestuia inatie de a fi incasat:

In masura in care sprijiniti mai mult activitatea prin voturi de sustinere pe link-ul care-l gasiti in postarea obisnuita sau prin inregistrarea pe banerele de BITCOIN, chiar si efectuarea de cumparaturi prin banner-ul Emag afisat la noi, proportional vom raspunde si noi cu bilete de acest gen, mai des postate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 18 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.