SARBATORI FERICITE!!!

A sosit momentul sa luam o pauza bine meritata ca urmare a efortului depus in ultimele 18 luni pe site. Realizarile din aceasta perioada sunt demne de lauda si credem ca se cuvine sa le inmortalizam intr-un material la care sa aiba acces multi pariori pentru a invata cate ceva, pentru a invata sa se controleze cand joaca la pariuri si mai mult de atat pentru a obtine un venit suplimentar din aceasta activitate.

La o scurta analiza a activitati depuse de echipa ULTRASBETS ramanem uimiti de rezultatele obtinute de acestia la pariuri sportive. Tipsterii din echipa sau straduit sa ofere ponturi de calitate pe care sa le poata gasi toata lumea si sa le poata paria in voi la apoape orice casa de pariuri fie ea online sau offline.

In decursul celor 18 luni de proiect am trecut cu totii prin mai multe etape, reusind sa ne perfectionam stilul de pariere si modalitatea de alegere a pariurilor pentru rezultate mai bune. Dupa 18 luni de munca asidua, de la un buget inital de 1500 de unitati am reusit sa ajugem la o banca totala de 3358.17 unitati, adica un profit net de 1858.17 unitati, adica in medie 103 unitati pe luna. Acum fiecare dintre voi si-a echivalat unitatea in bani reali cu valoarea pe care si-a permis-o. Noi am socotit aceasta unitate la valoare de 5 euro, adica am facut lunar 500 de euro profit la pariuri. Poate acesti 500 de euro li se pare putin unora, dar noi am incasat constant aceasta suma in ultimele 18 luni, practic am strans undeva la 9000 de euro profit pur din pariuri.

Initial nici noi nu am crezut ca vom ajunge la un asemenea rezultat, insa pe masura ce acesta se contura, am prins curaj si am avut incredere in proiectul nostru, care pana la urma s-a concretizat asa cum l-am canalizat noi, spre culmile reusitei la pariuri sportive.

Inainte de a va face traditionalele urari, dorim sa va spunem ca in 2016, vom demara un nou proiect pe schemele si sistemele de pariere prezentate pe site. Detalii despre nou proiect va vom da la momentul potrivit. In plus cu privire la proiectul care tocmai s-a incheiat, acesta va fi prelucrat si va lua forma unei carti despre pariuri sportive unica pe piata.

Iata ca am ajuns si la final de articol si nu ne ramane altceva decat sa va uram…

SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE IMPLIMIRI PE TOATE PLANURILE!!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 13 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.